Известие

Collapse
No announcement yet.

Help 146 twin spark редица проблеми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Help 146 twin spark редица проблеми

Здравеите и благодаря предварително на всички които са обърнали внимание на темата.Имам алфа ромео 146 от 98г. 1,4 двигател наи дразнещият ми проблем е загубата на мошноста,а имено на моменти е играч,а в други е играчка.Имам и сериозен разлив на хидравличната течност сякаш нящо я кара да се изтрелва през капачката.Иска мда знам с какво да допалвам течноста или евентуално да я сменя и наи вече от какво се получава това?Имам и сериозни прекъсваня между 2000 и 2500 при всички скорости без значени 1,2,3,4,5.Ако някои може да ме опити евентуално кой сензор каде се намир и съответно за какво служи ще ви бъда мн. благодарен защото мисля че от един или няколко от тях се получават тези проблеми.

Значи за разлива на хидравличната течност мога да помогна да се реши проблема но на лс да е като реклама.За оборотите съм почти сигурен за кабели.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

За прекъсването имаш 2 варианта- или я караш някъде на диагностика или почваш да сменяш наред-кебели,свещи,дебитомери и незнам си още кво докато резултата не ти хареса.Сам си прецени кое ти е по изгодно
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
      X